Soc sensible: Aprendre a conviure amb l’alta sensibilitat

Resum del llibre, Soc sensible

«Soc sensible» de Anna Romeu és un llibre que aborda el tema de l’alta sensibilitat i ofereix una visió completa sobre com reconèixer aquest tret de personalitat i proporcionar eines i tècniques per a les persones que ho experimenten. L’autora destaca la importància de l’autoregulació i ensenyar a viure de manera més serena a aquells amb alta sensibilitat.

El llibre explora diferents característiques associades a l’alta sensibilitat, com ara l’autoexigència o perfeccionisme, la sensibilitat als sorolls forts, la gran empatia i la dificultat per suportar el conflicte. També aborda la tendència a sobreanalitzar les situacions i l’aversió a les converses superficials.

Les persones amb alta sensibilitat es descriuen com intensament sensorials i emocionals, el que pot portar-les a estats de saturació, bloqueig o estrès si no saben com gestionar aquesta característica en la seva vida quotidiana. A més, són individuals que sovint es troben en la necessitat d’ajudar els altres per sentir-se bé, el que pot resultar en dificultats per dir «no» i sentiments de culpa quan no poden complir amb totes les demandes. Es calcula que aproximadament una de cada quatre persones són altament sensibles.

El llibre «Soc sensible» és una guia valuosa per a aquells amb alta sensibilitat, per a les persones que conviuen amb ells i també per a pares o mares que tenen nens amb aquest tret de personalitat. Proporciona consells pràctics i estratègies per ajudar a comprendre i manejar l’alta sensibilitat, afavorint una vida més equilibrada i satisfactòria per a aquestes persones i els que els envolten.

Per què comprar el llibre?

Hi ha diverses raons per comprar el llibre «Soc sensible» de Anna Romeu:

  1. Coneixement i comprensió: El llibre proporciona una comprensió més profunda de l’alta sensibilitat i els seus aspectes associats. A través d’exemples i explicacions detallades, l’autora aprofundeix en les característiques i els desafiaments que les persones amb alta sensibilitat enfronten. Això permet als lectors adquirir un coneixement més ampli sobre aquest tret de personalitat i com afecta diferents àmbits de la vida.
  2. Eines pràctiques: «Soc sensible» ofereix un conjunt d’eines i tècniques pràctiques per ajudar les persones amb alta sensibilitat a autoregular-se i viure de manera més serena. L’autora ofereix estratègies concretes per gestionar l’estrès, l’ansietat i les emocions intenses, així com consells per establir límits saludables, fomentar l’autocura i gestionar les relacions interpersonals.
  3. Suport per a persones amb alta sensibilitat: Si ets una persona amb alta sensibilitat, el llibre et proporcionarà una sensació de validació i comprensió. Et farà sentir que no estàs sol en les teves experiències i emocions, i et donarà la confiança per abordar els reptes que sorgeixin. El llibre també et mostrarà que l’alta sensibilitat pot ser un avantatge i t’ajudarà a abraçar aquesta característica com a part de la teva identitat.
  4. Suport per a familiars i amics: Si tens familiars, amics o parella amb alta sensibilitat, aquest llibre et donarà una millor comprensió de les seves necessitats, desafiaments i punts forts. Aprendràs com millorar la comunicació, establir una relació empàtica i oferir el suport adequat. També proporciona consells per als pares o mares que tenen fills amb alta sensibilitat, ajudant-los a crear un entorn favorable i a educar-los de manera positiva.
  5. Aplicació en l’àmbit professional: L’alta sensibilitat pot tenir un impacte en la vida professional. Aquest llibre et proporcionarà idees i suggeriments per gestionar l’alta sensibilitat en l’àmbit laboral, com ara com equilibrar la vida professional i personal, abordar l’estrès i l’ansietat relacionats amb la feina i aprofitar els punts forts associats a l’alta sensibilitat, com la creativitat i la intuïció.

Altres formats

Descobreix les claus per abraçar la teva alta sensibilitat i viure una vida plena de serenitat amb ‘Soc sensible’ de Anna Romeu, el llibre imprescindible per a tots aquells que busquen comprendre i gestionar aquest tret de personalitat amb confiança i autenticitat.

Endinsa’t en les pàgines de ‘Soc sensible‘ i descobreix com abraçar la teva alta sensibilitat, transformant els teus desafiaments en oportunitats i trobant la pau interior que anheles. Sigui que siguis una persona amb alta sensibilitat, un familiar preocupat o un cercador de coneixement, aquest llibre et guiarà cap a una vida més plena, connectada i autèntica.

KINDLEUNLIMITED 30 DIAS GRATIS
Promoción Audible Amazon

A quin gènere literari pertany

El llibre «Soc sensible» de Anna Romeu pertany al gènere de l’autodesenvolupament o creixement personal.

Aquest gènere se centra en proporcionar als lectors eines, estratègies i coneixements per millorar diferents aspectes de les seves vides i fomentar el seu desenvolupament personal i emocional.

En aquest cas concret, el llibre s’enfoca específicament en l’alta sensibilitat i ofereix orientació per a les persones que experimenten aquesta característica, així com per a aquells que els envolten.

Llibres similars

En oferta
En oferta
El punt: 035 (Serres)
  • Reynolds, Peter H. (Autor)
En oferta
Confia en tu (Baobab)
  • Cañete, Curro (Autor)

Les nostres recomanacions per a la compra es realitzaran a través d’Amazon. Com a afiliat d’Amazon, obtinc ingressos per les compres realitzades a través dels enllaços que compleixin els requisits aplicables, la qual cosa ajudarà a mantenir el funcionament de librosdelmes.com.

Soc sensible: Aprendre a conviure amb l'alta sensibilitat - Logo 1 web 1 1 - Soc sensible

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

Soc sensible: Aprendre a conviure amb l'alta sensibilitat - bedroom 7098342 640 - Soc sensible

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 262

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *