Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres

Resum del llibre, Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres

«Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres» de Irene Solà Saez és una novel·la enlluernadora que ens submergeix en un món ple d’històries i personatges maleïts, transcendint el pas del temps.

Situada en un racó recòndit de les Guilleries, entre muntanyes imponents i desolades, habitades per caçadors de llops, bandolers, emboscats, carlins, sortilleres, maquis, pilots de ral·lis, fantasmes, bèsties i dimonis, trobem el mas Clavell. Aquesta casa, principalment poblada per dones, atresora en un sol dia segles de records.

Trobem els records de Joana, que va pactar per trobar un marit i inaugurar una descendència aparentment maleïda. Bernadeta, a qui li falten pestanyes i, després d’un bany d’aigua de farigola als ulls quan era petita, va començar a veure allò que no li correspondia. Margarida, que en lloc d’un cor complet en té tres quarts, furiosament rebel. I Blanca, que va néixer sense llengua, amb una boca com un niu buit, observant sense parlar. Aquestes dones, i moltes altres, s’apresten a preparar una festa en l’actualitat.

Amb una fluïdesa verbal impressionant, un sentit del ritme i de l’humor excepcionals, una audàcia formal i una capacitat per evocar atmosferes i encarnar imaginacions que caracteritzen la seva obra, Irene Solà ha escrit una novel·la que és com un rierol desbordant d’històries. Aquesta obra explora la dualitat i el vincle intrínsec entre la llum i la foscor, la vida i la mort, l’oblit i la memòria, la realitat i la fabulació.

En oferta

Per què comprar el llibre?

Hi ha diverses raons per comprar el llibre «Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres» de Irene Solà Saez:

  1. Històries enlluernadores: El llibre està ple d’històries fascinants i personatges maleïts que captivaran el lector. L’autora té una habilitat excepcional per crear narracions envolventes que et transporten a un món màgic i intrigant.
  2. Ritme i humor: Irene Solà domina l’art del ritme i l’humor en la seva escriptura. La seva prosa fluïda i divertida farà que et perdis en les pàgines del llibre i et mantindrà enganxat fins a l’última paraula.
  3. Evocació d’atmosferes: L’autora té una gran habilitat per evocar atmosferes vívides i envolventes. Et sentiràs immers en l’ambient dels paratges muntanyosos i desolats descrits al llibre, creant una experiència de lectura immersiva.
  4. Exploració de temes profunds: «Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres» explora temes profunds com la dualitat entre la llum i la foscor, la vida i la mort, l’oblit i la memòria. A través de les seves històries i personatges, el llibre convida a la reflexió i a l’exploració de la condició humana.
  5. Estil original: Irene Solà té una veu literària única i original. El seu estil d’escriptura audaç i innovador farà que el llibre sigui una lectura refrescant i diferent, captivant els amants de la literatura experimental.

Comprar el llibre «Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres» et permetrà submergir-te en un món ple d’històries fascinants, gaudir de la prosa brillant de l’autora i explorar temes profunds en una obra literària excepcional.

Altres formats

Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres: Una obra literària enlluernadora que et transportarà a un món fascinant de llegendes ocultes i destins entrelligats.

Descobreix una novel·la desbordant d’històries misterioses i personatges inoblidables que et captivaran des de la primera pàgina fins a l’última.

KINDLEUNLIMITED 30 DIAS GRATIS
Promoción Audible Amazon

A quin gènere literari pertany

«Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres» d’Irene Solà Saez és una novel·la que es pot classificar principalment com a gènere literari contemporani o realisme màgic.

Combina elements de ficció, fantasia i una exploració profunda dels personatges i dels temes universals de la vida i la mort, la llum i la foscor. També es podria categoritzar com a novel·la experimental, ja que l’autora utilitza un estil audaç i innovador en la seva escriptura. En resum, és una obra que desafia les etiquetes genèriques convencionals i ofereix una experiència literària única i enriquidora.

Llibres d’Irene Solà Saez

En oferta
Canto jo i la muntanya balla (Llibres Anagrama nº 61)
  • Solà Saez, Irene (Autor) – Montalà, Irene (Narrador)

Les nostres recomanacions per a la compra es realitzaran a través d’Amazon. Com a afiliat d’Amazon, obtinc ingressos per les compres realitzades a través dels enllaços que compleixin els requisits aplicables, la qual cosa ajudarà a mantenir el funcionament de librosdelmes.com.

Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres - Logo 1 web 1 1 - Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres - bedroom 7098342 640 - Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 262

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *