Tor. Tretze cases i tres morts

Resum del llibre, Tor. Tretze cases i tres morts

«Tor. Tretze cases i tres morts» de Carles Porta és un llibre que ens transporta al poble de Tor, situat prop d’Andorra, on tretze veïns poderosos es troben immersos en un conflicte que enfronta interessos, contraban i l’orgull de la força. Enmig d’aquest ambient carregat, succeeixen assassinats estranys i les sentències generen una creixent crispació.

L’autor, Carles Porta, ha dedicat vuit anys a investigar la història de Tor, una muntanya maleïda que el va atrapar des de la seva primera visita mentre realitzava un reportatge per a TV3. En aquest temps, ha entablat converses profundes amb personatges difícils, plens d’odi, por i secrets.

El llibre narra una aventura periodística arriscada que es converteix en una obra literària, rememorant el treball de l’escriptor nord-americà Truman Capote. En les seves pàgines, s’hi troben escenes tenses i grotesques, així com retrats de personatges impressionants per la seva ràbia encès. Els lectors s’engoliran aquesta narració amb la passió i l’avidesa que desperten les grans històries.

«Tor. Tretze cases i tres morts» ens manté immersos en el misteri que envolta aquest poble, com la ira del vell Palanca, que declara: «Em van robar, em van intentar matar, i encara sóc jo el cabró! Només em queda una solució: morir matant

Aquest llibre captiva els lectors amb una trama intensa i captivadora, que revela secrets profunds i els manté en suspens fins a l’última pàgina.

En oferta

Per què comprar el llibre?

Hi ha diverses raons per comprar el llibre «Tor. Tretze cases i tres morts» de Carles Porta:

  1. Intriga i misteri: El llibre ens ofereix una trama plena de misteri i intriga, amb assassinats estranys i un ambient carregat de secrets. És una lectura captivadora que mantindrà els lectors enganxats fins a l’última pàgina, desitjosos de descobrir la veritat darrere dels esdeveniments de Tor.
  2. Retrats de personatges fascinants: L’autor ha entablat converses amb personatges difícils, plens d’odi, por i secrets. A través d’aquestes descripcions, els lectors tindran l’oportunitat de conèixer a fons aquests personatges intrigants i impressionants, captant la seva ràbia encès i altres emocions intenses.
  3. Aventura periodística convertida en literatura: El llibre combina una investigació periodística detallada amb una narració literària, recordant l’estil de l’autor nord-americà Truman Capote. Això proporciona una experiència de lectura única, en què els fets reals es presenten de manera immersiva i envoltats d’elements literaris que enriqueixen la història.
  4. Temes universals i rellevants: Tot i que el llibre se centra en un poble concret i els esdeveniments que l’envolten, aborda temes universals com el poder, la corrupció i la violència. Aquestes qüestions segueixen sent rellevants i desperten l’interès dels lectors, que podran reflexionar sobre elles a través de la trama del llibre.
  5. Estil narratiu absorbent: Carles Porta utilitza un estil narratiu que enganxa els lectors des de les primeres pàgines. Les escenes tenses i grotesques, així com els moments de suspense, mantindran els lectors immersos en la història i els faran desitjar continuar llegint.

En resum, comprar el llibre «Tor. Tretze cases i tres morts» proporciona als lectors una lectura apassionant i intrigant, amb una trama plena de misteri i personatges fascinants. És una oportunitat per gaudir d’una aventura periodística convertida en narració literària, que mantindrà els lectors immersos en una història intensa i inoblidable.

Altres formats

Un poble maleït, tretze cases intrigants i tres morts misterioses: endinsa’t en el fascinant laberint de secrets de ‘Tor. Tretze cases i tres morts’ i descobreix la veritat oculta entre les ombres.

Un reportatge periodístic que es converteix en un viatge al costat més fosc de l’ànima humana. ‘Tor. Tretze cases i tres morts’ et conduirà per un camí tenebrós i inquietant, on la crims, els enfrontaments i els secrets s’entrellacen en una història que no podràs deixar de llegir.

KINDLEUNLIMITED 30 DIAS GRATIS
Promoción Audible Amazon

A quin gènere literari pertany

«Tor. Tretze cases i tres morts» de Carles Porta es pot considerar un llibre de no ficció, més específicament, un llibre de periodisme narratiu o reportatge literari.

Aquest gènere combina la investigació periodística amb els elements de la narrativa, creant una obra que relata fets reals d’una manera immersiva i captivadora. Tot i que el llibre està basat en esdeveniments reals i en entrevistes amb personatges de la vida real, l’estil narratiu i la construcció de la trama l’enfoquen com una obra literària que va més enllà de la pura informació.

Així, combina elements del periodisme amb la qualitat literària per oferir una experiència de lectura interessant i enriquidora.

Llibres de Carles Porta

En oferta
En oferta
En oferta
En oferta
En oferta
En oferta
En oferta
En oferta

Les nostres recomanacions per a la compra es realitzaran a través d’Amazon. Com a afiliat d’Amazon, obtinc ingressos per les compres realitzades a través dels enllaços que compleixin els requisits aplicables, la qual cosa ajudarà a mantenir el funcionament de librosdelmes.com.

Tor. Tretze cases i tres morts - Logo 1 web 1 1 - Tor. Tretze cases i tres morts

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

Tor. Tretze cases i tres morts - bedroom 7098342 640 - Tor. Tretze cases i tres morts

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 229

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *