Els llibres més venuts en català Setembre 2023

El Rànquing Literari de Setembre 2023: Llibres Més Venuts en Català

A librosdelmes.com, ens enorgulleix portar-te els llibres més venuts en català Setembre 2023. Aquest mes, hem recopilat per tu una llista d’obres imprescindibles que estan donant molt de què parlar. Tant si busques ficció com no ficció, aquesta selecció no et deixarà indiferent. 🔝📚

Librosdelmes.com és la teva finestra al món dels llibres. T’esperem amb més recomanacions, ressenyes i notícies del món literari. No t’ho perdis! Subscriu-te al nostre butlletí i continua gaudint de la màgia de la lectura. 🌟📚

Top 10 Dels llibres més venuts en català Setembre 2023

Els llibres més venuts en català Setembre 2023

Descobreix els 5 llibres de ficció que revolucionen el moment

Atenció amants de la literatura! El món de les paraules s’obre davant vostre amb paisatges nous i personatges indelibles. Prepareu-vos per submergir-vos en cinc mons on l’imaginació i la realitat ballen juntes.📚🌍🚀

A la dues seran les tres, de Sergi Pàmies

«A les dues seran les tres» de Sergi Pàmies no és només una col·lecció de contes, és una travesia a través de la memòria i l’experiència. La memòria transforma, permetent-nos revisitar i redefinir les nostres experiències passades. Amb una fusió màgica entre història i intimitat, Pàmies teixeix narracions que es balancegen amb destresa entre la tendresa i la digressió, mostrant-nos la bellesa que s’amaga en cada recó de l’ànima humana.

Cada història ens ofereix una mirada, a vegades il·luminadora, a vegades inquietant, però sempre embolicada en una màntega de ironia i perspicàcia. Això no és simplement un relat, és una reflexió sobre el pas del temps, una dansa delicada entre el que era i el que pot ser. En un món en constant canvi, Pàmies ens recorda la importància de mirar enrere amb una mirada resignadament incerta, però sempre amb l’esperança de moure’s endavant. 🕰️

En oferta

Estimada Gris, de Sílvia Soler

«Estimada Gris» no és només la història d’una dona, sinó el viatge d’una ànima que cerca el seu lloc en el món. Atrapada en la tempesta de la vida: el divorci, la pèrdua i el desorientament, la Gris es troba a la cruïlla dels quaranta, en un moment en què tot sembla desmoronar-se. Però lluny d’acceptar el destí, sent l’eco de les paraules del seu avi Antoni, evocant la Catalunya màgica de la seva infantesa.

Aquest eco la porta a emprendre un viatge cap a les terres que el seu avi havia abandonat durant la guerra, en una búsqeda no només d’arrels, sinó de renaixement. En la seva odissèa, descobreix paisatges i aromes que li eren desconeguts, costums que li semblen familiars i una família que mai va saber que tenia. Però el més sorprenent de tot és un xal de seda amb roses vermelles, un llegat que potser la vincula amb el mític Salvador Dalí.

En aquest mosaic d’històries, secrets i tradicions, la Gris troba no només la seva història, sinó també una senda cap a la felicitat que pensava perduda. 🌹

En oferta
Estimada Gris (Narrativa)
  • SOLER, SÍLVIA (Autor)

Les calces al sol, de Regina Rodríguez Sirvent

«Les calces al sol» és un còctel d’humor, aventura i autodescoberta que et farà volar des de Barcelona fins a Atlanta. Enmig d’un malentès lingüístic, la Rita Racons, sense gaire coneixement de l’anglès, es troba lluny de la ciutat dels gratacels, Nova York, i es veu immersa en la vida dels Bookland, una família d’intel·lectuals que desafia tota noció preconcebuda d’Amèrica.

Amb expectatives altes i amb nens que semblen viure entre les pàgines dels llibres, els Bookland esperen que la Rita estigui a l’altura. Però, el que no s’esperen és que ella els introduirà en el caos més deliciós i enriquidor, mostrant als joves mentres brillants un món fora de les seves estanteries.

Més que una història d’una au-pair en terres desconegudes, «Les calces al sol» és un himne a l’atreviment, a les sorpreses de la vida i a aquells revolts inesperats que ens porten a descobrir la nostra autèntica vocació. És un viatge accelerat que celebra els canvis vitals que ens fan evolucionar, riure i, sobretot, viure amb passió. 🌞📚

En oferta
Les calces al sol (Narrativa Catalana)
  • Rodríguez Sirvent, Regina (Autor)

A casa teníem un himne, de Maria Climent Huguet

«A casa teníem un himne» ens submergeix en el viatge emocional de tres dones amb móns i vides contrastants. La Remei, sobrecarregada per les exigències de la vida diària, equilibra el caos d’un treball d’hospital amb la vida familiar. La Marga, la germana, sembla estar perduda en el temps, navegant per la vida sense un rumb clar. I després hi ha l’Erne, la matriarca que va abandonar el seu passat a Catalunya per un nou començament a Itàlia, deixant una ferida oberta amb les seves filles.

La bellesa de la Toscana és l’escenari d’aquesta reunificació forçada, quan La Remei decideix buscar refugi i arrastra la Marga amb ella. Però més que les seves diferències, un secret familiar ocult sorgeix com l’obstacle real que han de superar.

Maria Climent, amb la seva veu única, teixeix aquesta història amb una combinació de delicadesa i humor agredolç. «A casa teníem un himne» no és només sobre secrets i reconciliacions, sinó també sobre les eleccions que fem, les oportunitats que deixem passar i la inestimable bellesa de tornar a connectar amb els nostres éssers estimats. A través de la ploma de Climent, som recordats de la importància d’entendre, perdonar i sobretot, escoltar les melodies familiars que ens uneixen. 🎶🌿

En oferta
A casa teníem un himne (SIN COLECCION)
  • Climent Huguet, Maria (Autor)

Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres, de Irene Solà Saez

«Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres» és una travesia fascinant per un paisatge on la realitat i la fabulació s’entrellacen de manera indissoluble. El mas Clavell, una antiga casa amagada en el cor de les Guilleries, ha estat testimoni de generacions de dones amb històries extraordinàries. Cada recó de la casa xiuxiueja secrets, des de la Joana, que va segellar un pacte amb conseqüències eternes, fins la Bernadeta, que amb els seus ulls veu més enllà del visible, passant per la Margarida, amb un cor incomplet però amb passions intenses, i la silenciosa Blanca, que amb la seva absència de paraules veu i sent més profundament que ningú.

En aquesta novel·la, la vida i la mort, la llum i la foscor, coexisteixen en un equilibri delicat. Amb una prosa desbordant, Irene Solà ens ofereix un tapeig d’històries que desafien el temps, explorant la tensió entre la memòria i l’oblit, la realitat i les històries que ens contem. Amb un ritme i humor inconfusibles, «Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres» és una celebració de les veus femenines que ressonen a través dels segles, pintant un retrat vivid i inoblidable de l’esperit humà enfront de la dualitat de la vida. 🍃🕯️

En oferta

Mirades a la Realitat: Cinc Obres Ineludibles de No Ficció

📘 Històries autèntiques. Reflexions profundes. Consejos pràctics. Què pot ser més enriquidor que submergir-se en les pàgines dels llibres de no ficció més venuts? Presentem la nostra selecció mensual:

Fucking New York, de Laura Calçada i Barres

Fucking New York. Història dels meus límits. La gran ciutat de Nova York ha estat escenari de moltes històries, però la d’aquesta jove és especial. Fugint d’un passat, busca a Nova York el refugi per entendre’s a si mateixa. En aquesta imponent ciutat, amb els seus gratacels que toquen el cel i els seus racons obscurs, ella es troba amb la seva inseguretat més profunda. Nova York no només és una ciutat, sinó el mirall on es reflecteixen els seus més profunds temors i desitjos.

Les cases en què viu i les persones que es creua en el seu camí no són només escenaris o personatges secundaris; són l’entramat que teixeix la seva història de creixement. Però tota història té un punt d’inflexió. Quatre anys després, després de viure entre els extrems, es troba amb la realització més profunda: la comprensió de l’amor i l’acceptació de la responsabilitat dels seus actes. Una memòria sobre la recerca, la pèrdua i la redempció en la ciutat que mai no dorm.

Personal i transferible, de Raimon

Personal i transferible. Una mirada íntima als anys daurats d’un dels cantants més emblemàtics d’Espanya, Raimon. Aquesta obra ens submergeix en la dècada dels vuitanta a través dels ulls d’aquest cantant compromès i intel·lectual. Amb un dietari en mà, Raimon va fixar amb paraules les seves experiències més profundes: des de les reflexions més personals fins als concerts que va donar, passant per amistats amb figures icòniques com Vázquez Montalbán i Maria del Mar Bonet.

No és només un recull d’anècdotes, sinó un testimoni vibrant d’una època d’agitació política, decepcions i canvis en el món de la cançó. Els escenaris principals d’aquesta història són Barcelona, València i la romàntica Roma, on Raimon comparteix moments amb la seva estimada Annalisa. Més que un simple dietari, aquest llibre és una càpsula del temps, una joia que ha estat guardada amb cura i que ara ens revela els secrets d’una era inoblidable.

En oferta

No val a badar, de Jordi Badia i Pujol

La riquesa lingüística és un tresor, i la llengua catalana té joies que brillen amb llum pròpia. Mots com «Andròmina», «rai» i «somiatruites» són uniques del català, que no trobem fàcilment en altres llengües. Els nomenem «mots intraduïbles», i són la prova de la singularitat i la profunditat de la nostra llengua.

Aquest llibre no és només un recull d’aquests mots, sinó una immersió en la seva història i evolució. Amb exemples trets de la ploma dels nostres escriptors, explora el significat, l’origen i la riquesa d’aquests termes. Però més enllà de les paraules, ens revela la capacitat del català de continuar creixent i adaptant-se, de seguir viu.

La conclusió? La llengua catalana és un bé preuat, amb mots que no podem permetre que caiguin en l’oblit. Preservar-los és més que una responsabilitat; és un homenatge a la nostra identitat cultural.

En oferta

Vençuda però no submisa, de Joaquim Albareda Salvadó

El segle XVIII català, una època que sovint ha estat pintada amb pinzellades grises de conformitat i acomodació. Després de l’abolició de les institucions seculars de govern pròpies el 1714, la imatge prevalenta ha estat la d’un segle sense política, on el creixement econòmic eclipsava qualsevol desafiament al règim borbònic.

Però a través de les pàgines d’aquest llibre, l’històriador Joaquim Albareda ens revela una realitat més complexa i resistent. Lluny d’estar adormits, els catalans del segle XVIII van mantenir viu el seu esperit rebel. Malgrat la repressió i la malfiança de les autoritats, no van callar. Continuaven dissentint, protestant, i sobretot, recordant les seves llibertats perdudes.

Amb una recerca meticulosa i una narrativa envolvent, Albareda ens proporciona una nova visió del segle XVIII català, desmuntant tòpics i revelant la força indomable d’un poble que, encara que vençut, mai no es va mostrar submís.

En oferta

Sentir, de Míriam Tirado (Autor), Albert Martínez Clos (Traductor)

El viatge emocional potser és el més desconegut, però també el més profund. Vivim en un món que rarament ens dóna pautes sobre com navegar pel tumultuós mar de les nostres emocions, i menys encara sobre com acompanyar les de les persones que estimem.

Míriam Tirado, amb la seva experiència com a consultora de criança conscient i periodista, ens convida a una exploració autèntica del nostre món interior. Reconèixer, acceptar i alliberar: aquestes són les claus per entendre les emocions que ens habiten, especialment aquelles que han quedat atrapades i que reclamen ser escoltades.

Però aquesta obra va més enllà d’un viatge personal. Al comprendre i integrar les nostres pròpies emocions, obtenim la capacitat d’acompanyar els sentiments dels altres. I en aquest procés de descobriment, ens adonem que la veritable força rau en sentir sense por, desbloquejant la via cap a una vida plena i conscient.

Amb una prosa clara i plena d’empathia, Míriam ens ofereix un manual ple d’eines i recursos per transformar la nostra relació amb les emocions, obrint la porta a una vida més rica i connectada amb un mateix i amb els altres.

El Plaer de la Lectura a Librosdelmes.com

L’art de la lectura està viu i en plena forma, i a librosdelmes.com ens sentim afortunats de ser part d’aquesta aventura. Mes a mes, històries captivadores i reflexions profundes enriquixen els nostres esperits i ens desafien a pensar més enllà del conegut.

Dins la vastitud de l’univers literari, cada llibre ens ofereix una porta a un món diferent. A Librosdelmes.com, cada títol que trobis és una invitació a un viatge únic, un passeig pel sender de l’imaginació i el coneixement.

Diversitat, qualitat i passió per la literatura són els pilars de la nostra selecció. Tant si et decantes per la ficció com si prefereixes la no-ficció, sempre hi haurà una obra que ressoni amb les teves inquietuds.

I no oblidis que la lectura s’adapta al teu ritme i estil. Amb llibres físics, electrònics i audiolibros, pots triar com i on endinsar-te en aquestes pàgines plenes de màgia.

Així que, si vols formar part d’aquesta comunitat de lectors apassionats, suscriu-te i deixa’t sorprendre pel poder transformador dels llibres. T’estem esperant amb les pàgines obertes 📖.

Fins aviat, lector! I recorda, cada llibre és una nova aventura.

Les nostres suggeriments d’adquisició es basen en Amazon. Com a Afiliat d’Amazon, percebo ingressos de les compres que compleixen amb els criteris establerts, contribuint així al creixement i continuïtat de librosdelmes.com.

Els llibres més venuts en català Setembre 2023 - Logo 1 web 1 1 - llibres més venuts en català Setembre 2023

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

Els llibres més venuts en català Setembre 2023 - bedroom 7098342 640 - llibres més venuts en català Setembre 2023

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 226

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *