Els llibres més venuts en català Octubre 2023

Rànquing Literari: llibres més venuts en català Octubre 2023

A librosdelmes.com, Octubre s’ha convertit en un mes replet de narratives captivadores i obres transcendents. Ens enorgulleix presentar-te la selecció dels llibres més venuts en català Octubre 2023, obres que estan revolucionant les converses i que no pots deixar de descobrir. Tant si ets un amant de les trames intricades com si et decantes per relats reals, tenim el llibre perfecte esperant-te.

Però això no és tot. A librosdelmes.com, som la teva connexió amb el món literari. Cada dia, t’aportem les últimes recomanacions, ressenyes profundes i les notícies més recents del món dels llibres. Vols estar al dia? Subscriu-te al nostre butlletí i deixa’t seduir pel plaer inigualable de la lectura. 🌟📖

Top 10 Dels Llibres Més Venuts en Català Octubre 2023

Top-10-en-els-llibres-mes-venuts-en-catala-octubre-2023

Si et consideres un veritable aficionat de la literatura, aquesta és la teva oportunitat d’or! Setembre ha arribat carregat d’històries que ens han robat el cor i la ment. Ens complau presentar-te els cinc llibres de ficció que estan marcant tendència i revolucionant el panorama literari.

Descobreix els 5 llibres de ficció que són un must-read.

Endinsa’t en universos on la frontera entre la realitat i la fantasia es difumina, on cada pàgina et portarà a aventures inesperades i trobades amb personatges que quedaràn gravats en la teva memòria.

Per a tots els apassionats de la lectura: agafeu la vostra tassa de te, un coixí còmode i prepara’t per embarcar-te en un viatge literari sense precedents. 📚✨🌌

L’armadura de la llum: El retorn de la saga més aclamada

1792 Europa està a punt d’encendre’s, amb Napoleó Bonaparte alçant-se al poder i un govern tirànic que busca transformar Anglaterra en un imperi imparable. I a França, tot sembla estar a punt d’esclatar. En aquest escenari, la ciutat de Kingsbridge, coneguda pels lectors de «Els pilars de la Terra», s’enfronta a canvis titànics.

Les pròsperes fàbriques tèxtils de Kingsbridge són ara el cor de la revolució industrial. Les innovacions implacables posen al descobert un món ple d’oportunitats… però també amb un preu alt. Famílies són destrossades i molts veuen els seus oficis caure en l’oblit a causa de les noves i destil·lants màquines.

En aquest crisol de canvi i desafiament, coneixem a Sal Clitheroe, la valent filera; David Shoveller, el teixidor amb esperances i somnis; i Kit, el jove que porta en si mateix l’esperança i la determinació d’una generació. Els seus destins, i el de molts altres, es converteixen en la viva imatge de la lluita d’una era que busca la llum enmig de l’opressió.

Amb L’armadura de la llum, Follett ens ofereix una altra obra mestra. Una història èpica, ambiciosa i profundament humana que, com diu Juan Gómez Jurado, «et manté enganxat a cada pàgina». Follett, sense dubte, és un mestre en el seu ofici, i aquesta novel·la és una prova més del seu talent incomparable. 📖✨

Massa deutes amb les flors: Una redescoberta de la vida a través de la veu dels altres

En una recerca d’autoconeixement i pau interior, una dona decideix aïllar-se a una casa entre les montanyes. Espera trobar respostes en la solitud, pero la vida, amb les seves sorprenents giragonses, li té preparat un camí diferent. La naturalesa implacable del Pirineu es converteix en testimoni de la seva transformació.

De manera inesperada, la protagonista es troba acollida per una família, després d’un esdeveniment que la sacseja profundament. Aquesta família, amb les seves pròpies ferides, li demostra que les persones ferides es reconeixen i s’ajuden. Cada conversa, cada història compartida, li permet no només escoltar, sinó també escoltar-se a si mateixa. I dins d’aquest procés, emergeix una història familiar que esdevé un odi profund a la vida i als secrets que es guarden en les màgiques valls del Pirineu.

Iolanda Batallé, amb una ploma aguda i delicada, il·lumina els racons més amagats de l’ànima humana. Amb les seves frases curtes, com «petits còdols polits», ens convida a reflexionar sobre la importància de l’empatia, la tendresa i el dol compartit. Una obra que, com diu Núria Cadenes, és pura «literatura», i que, segons Juliana Canet, t’abraça amb cada paraula. 🌸🏔️

L’últim telecadira: Fantasmes del passat en un viatge per la història

Amb motiu del seu 80è aniversari, John Irving ens submergeix en una narrativa que abraça la història, la família, l’amor i l’ocult. Aspen, 1941. Enmig de la fervor dels campionats nacionals d’esquí, Rachel Brewster, coneguda com la Petita Ray, es llança pels pendents amb determinació, encara que no aconsegueix cap podi. La seva vida pren un gir inesperat quan queda embarassada, donant pas a una història que desafia les normes i les expectatives.

Adam, el seu fill, creix sota l’ombra d’uns avis que guarden secrets i una família que es nega a mirar enrere. Mentre l’avi de l’Adam s’enfronta al pas inexorable del temps, l’Adam comença a tenir visites de fantasmes que li parlen d’un passat que semblava ocult.

Empès per les ombres i les preguntes sense resposta, als anys seixanta l’Adam es llança en una cerca del seu propi origen. El seu viatge el porta fins a l’Hotel Jerome, lloc emblemàtic d’Aspen on les respostes, i més entitats espectrals, l’esperen.

Irving, amb la seva mestria narrativa, teixeix una novel·la d’amor, sexe i política a través d’una família no convencional, conduint-nos per una odissea d’80 anys on el passat sempre troba una manera de tornar. 🎿👻

Biografia del foc: Una odissea de les emocions humanes

Carlota Gurt ens submergeix en una realitat on el futur és una neboda d’incertesa. A través de la seva ploma, la vida es desplega com un paisatge imprevist, on cada decisió pot portar a allaus emocionals o a revifaments inesperats.

Amb una aguda percepció de les relacions humanes, Gurt ens presenta un mosaic d’herois atrapats per l’angoixa i d’individus que són presoners de l’amor. Des dels primers alenaments d’un enamorament fins a la punxada del ressentiment més profund, aquesta novel·la esdevé un mirall dels nostres desitjos, temors i esperances.

La prosa de Carlota Gurt és vivíssima i addictiva, i amb un equilibri magistral entre ironia i confessionalisme, ens convida a un viatge a través d’un univers ric en matisos. En aquesta biografia fictícia del foc, la destrucció pot donar lloc a mons prodigiosos, recordant-nos que, fins i tot en la foscor, la vida pot sorgir amb una llum renovada. 🔥💔🌱

Diré que m’ho he inventat: Una exploració valenta de les complexitats mare-filla

Amb el reconeixement del Premi BBVA Sant Joan, Marta Marín-Dòmine ens presenta una narrativa punyent i brillant que submergeix en les profunditats de la relació mare-filla, lluny dels camins trillats. La història se centra en el vincle entre la Marina i la seva filla, una connexió que, tot i ser profunda, es va caracteritzar per la distància i la incomprensió.

L’escenari s’inicia amb un moment que hauria d’haver estat d’alegria pura: el naixement de l’única filla de la Marina. Però aquesta alegria es torna àrida, donant pas a una relació tumultuosa. Després de la mort de la Marina, la seva filla retorna a l’antic pis familiar en un esforç per reconstruir els retalls de la vida de la seva mare. A través d’objectes personals, fotografies i memòries, la filla desvetlla la història d’una dona amb somnis truncats, somiant ser actriu en una Barcelona grisa, alhora vital i depressiva.

En aquesta obra, l’autora no només fa una introspecció en la seva relació amb la seva mare, sinó que també reflexiona sobre la naturalesa de l’escriptura i com es pot utilitzar com a vehicle per la memòria i l’oblit. Marín-Dòmine, com a «mala filla», desafia els estereotips i les expectatives tradicionals, oferint als lectors una visió penetrant i universala sobre l’amor, la identitat i la veritat en l’art de narrar. 🖋️❤️🔍

Mirades a la Realitat: El Top 5 de No Ficció d’Octubre 2023

📘 Relats verídics, pensaments que provoquen i guies pràctiques. En un món ple d’històries inventades, de vegades el més fascinant és la veritat nua i crua. Amb orgull, et presentem les obres de no ficció que estan captivant els lectors aquest mes

Rigor mortis: El relat íntim d’un confinent amb els secrets de la mort

El doctor Narcís Bardalet no és un forense qualsevol. A molts se’l coneix com el «confident de la mort» o «l’home que parla amb els morts», i la seva trajectòria professional està plena d’episodis que semblen trets d’una pel·lícula. Des de fer l’autòpsia retrospectiva de Jesucrist, passant per embalsamar i enterrar fins a tres cops a Salvador Dalí, fins a analitzar una suposada mòmia egípcia, Bardalet ha estat testimoni directe de moments històrics i intrigants.

Però més enllà dels seus triomfs professionals, el doctor Bardalet, també pediatre, té una sensibilitat única cap a la vida i la mort. Tot i les diferències evidents entre ser pediatre i forense, per a ell, ambdues disciplines tenen un fil comú: l’habilitat d’observar. Tant els infants com els difunts comuniquen detalls essencials sense pronunciar una sola paraula, i són aquestes subtileses les que Bardalet ha après a llegir amb mestria.

Amb la col·laboració de la periodista Tura Soler, Narcís Bardalet ens obre les portes al seu món, presentant-nos casos captivadors, reflexions profundes i un viatge a través de la seva carrera que desafia les nostres nocions sobre la vida i la mort. A Rigor mortis, descobrim no només un expert en la seva disciplina, sinó també un home amb una humanitat i sensibilitat extraordinàries, que ens ofereix un relat que, tot i centrar-se en la mort, està ple de lliçons sobre la vida. 📘💀🌟

Lo mig del món: Un viatge profund per la memòria i la terra

«Lo mig del món» ens transporta a la mirada contemplativa d’una dona nascuda i criada en els paisatges cridolats del Priorat. Des del seu balcó, ens invita a un recorregut pel temps geològic i pel laberint de la memòria. Cada paraula, cada nom, i cada topònim es transforma en un sender que pot portar a un destí conegut o a un paratge desconegut. Amb cada pas, sorgeix una reflexió, semblant a una gota de pluja que en caure dóna vida a la terra.

El llibre no és només una divagació; és una meditació profundament arrelada. Captura l’essència d’algú que ha viscut, respirat i entès cada raconada del seu territori, convertint-se en una lectura que és tan real i tangible com la terra sota els nostres peus. A «Lo mig del món», redescobrim la bellesa de la connexió amb la terra i la profunditat de la memòria que hi resideix. 🍂🌍📖

La cuina de la memòria: Nutreix la teva ment a través del plat

El deteriorament cognitiu afecta a una gran proporció de la nostra població més gran. Però, què passaria si poguéssim usar l’alimentació com una eina per protegir i revitalitzar la nostra ment? «La cuina de la memòria» ens presenta aquesta idea revolucionària: el poder de la nutrició neurosaludable.

Anna Paré, amb una profunditat científica i una claredat inigualable, ens guia a través del fascinant món del cervell i la seva íntima relació amb la microbiota intestinal. Ella destaca la necessitat vital d’uns determinats nutrients que són essencials per mantenir una ment àgil i vital.

El nostre recorregut culinari no s’acaba aquí. De la mà del reconegut cuiner Pep Nogué, ens endinsarem en una col·lecció de receptes meticulosament dissenyades no només per deliciar els nostres paladars, sinó també per alimentar la nostra ment.

«La cuina de la memòria» no és només un llibre de cuina; és un manual per a tots aquells que busquen entendre i potenciar el poder regeneratiu dels aliments per a la nostra salut mental. Tant si busques una estratègia per enfrontar-te als reptes de l’envelliment com si simplement vols donar al teu cervell el millor combustible possible, aquesta obra és una joia imprescindible. 🥦🧠📖

Brots de narcosocietat: Una immersió en les profunditats del narcotràfic a Catalunya

Fàtima Llambrich, amb el seu instint periodístic afilat, ens porta a un viatge arriesgat i revelador per l’ombra del narcotràfic a Catalunya. En aquesta obra, no només persegueix embarcacions carregades de droga enmig de l’estret de Gibraltar, sinó que ens introdueix en l’adrenalina i el món ocult d’una narcourbanització, mostrant-nos la tensió d’operatius policials i l’entramat d’organitzacions criminals.

Una figura central d’aquest relat és el Mario, un home que va ascendir en l’escala del narcotràfic fins a convertir-se en una peça clau d’una xarxa que estenia els seus tentacles des de Galícia fins a Gibraltar, passant per Catalunya. Amb les seves connexions amb el Marroc i amb una estructura organitzativa que arriba a copsar des de petits traficants fins a policies corruptes, l’escala de la seva operació mostra la vastedat i profunditat del problema.

Amb «Brots de narcosocietat», Fàtima Llambrich no només destapa la infraestructura del narcotràfic a Catalunya sinó que també revela com aquesta xarxa soterrada afecta cada racó de la societat, des de la corrupció fins al poder adquisitiu. És una crònica vívida i alarmant, un testimoni de la influència inquietant que el narcotràfic exerceix en el nostre dia a dia. 🚤💼📖.

Digue’m boig: Una mirada valenta als laberints de la ment

La vida pot ser irònica. Imagina’t ser una figura pública, trepitjar escenaris constantment, i, al mateix temps, tenir una fòbia social crònica. Roger de Gràcia, conegut periodista i actor, ens obre les portes de la seva lluita interna amb una franquesa sorprenent.

Des del dia del seu desè aniversari, Roger ha estat envoltat d’un núvol de depressió que ha oscuregut gran part de la seva vida. Malgrat la seva apparent extroversió i carisma enfront de les càmeres, la realitat interna ha estat una història diferent.

Però «Digue’m boig» no és només un relat de dolor i fòbies; és també una obra d’humor, d’autoreflexió i, sobretot, d’esperança. Amb una combinació d’humor negre i una sinceritat crua, Roger no només ens mostra les seves batalles personals, sinó que també ens dóna un missatge inspirador: no estem sols en aquesta lluita i, amb suport, podem superar els nostres dimonis interiors. 🎭🖋💪.

Les nostres suggeriments d’adquisició es basen en Amazon. Com a Afiliat d’Amazon, percebo ingressos de les compres que compleixen amb els criteris establerts, contribuint així al creixement i continuïtat de librosdelmes.com.

Els llibres més venuts en català Octubre 2023 - Logo 1 web 1 1 - llibres més venuts en català Octubre 2023

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

Els llibres més venuts en català Octubre 2023 - bedroom 7098342 640 - llibres més venuts en català Octubre 2023

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 229

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *