Les nostres mares

Resum del llibre, Les nostres mares

«Les nostres mares» és una novel·la de Gemma Ruiz Palà que ha estat guardonada amb el Premi Sant Jordi 2023. Aquesta obra celebra una generació de dones que són un referent vital per les seves filles i per a tota una societat.

La història se centra en les protagonistes que van néixer durant la dictadura i van veure com se’ls impedia desplegar el seu talent i perseguir els seus somnis. Malgrat això, aquestes dones no es van acovardir i van enfrontar-se a tot i a tothom. Amb una sororitat i alegria encomiables, van desafiar les limitacions de la gàbia domèstica, van mantenir viva la seva pulsació artística, es van atrevir a fer el més impensable per l’amor dels seus fills, van liderar lluites veïnals, van descobrir el feminisme i van ascendir fins als cims més alts de Londres per ser mestresses del seu destí.

«Les nostres mares» és un homenatge a la generació de dones que van renunciar als seus propis somnis perquè les seves filles poguessin triar lliurement el seu camí. A través dels deu personatges fascinants d’aquesta novel·la, els lectors descobriran una veritat extraordinària: tot i que sovint només se’n reconeguin les figures masculines, les autèntiques referents de vida eren elles, les nostres mares.

Amb aquesta obra, Gemma Ruiz Palà ens ofereix una visió íntima i poderosa de la lluita, la fortalesa i la determinació de les dones que van treballar en silenci, superant obstacles i obrint camins per a les futures generacions. «Les nostres mares» és una lectura inspiradora que ens recorda la importància de reconèixer i valorar les dones que han marcat les nostres vides de manera profunda i significativa.

En oferta

Per què comprar el llibre?


Hi ha diverses raons per comprar el llibre «Les nostres mares» de Gemma Ruiz Palà:

  1. Celebració de la força femenina: Aquesta novel·la és una celebració de la força, la determinació i la resiliència de les dones. És una oportunitat per conèixer de prop les experiències i les lluites de deu dones poderoses que van desafiar les limitacions imposades per la societat i van obrir camí per a futures generacions.
  2. Inspiració per a les dones actuals: El llibre serveix com a inspiració per a les dones actuals que enfronten desafiaments similars. Les protagonistes de la novel·la mostren el poder de la sororitat, l’alegria i la determinació per superar les dificultats i perseguir els seus somnis.
  3. Retrat de la història recent: «Les nostres mares» ens situa en un context històric concret: la dictadura. A través d’aquesta obra, es poden comprendre les dificultats i les barreres que les dones van haver d’afrontar durant aquesta època i com van resistir i lluitar per aconseguir el que volien.
  4. Reflexió sobre el paper de les dones: El llibre ens convida a reflexionar sobre el paper de les dones en la societat i sobre com sovint són invisibilitzades o menystingudes. Ens recorda la importància de reconèixer i valorar les dones que han influït i han marcat les nostres vides.
  5. Estil literari captivador: Gemma Ruiz Palà és una escriptora talentosa i ha guanyat el Premi Sant Jordi 2023 amb aquesta novel·la. El seu estil literari captivador i envolvent captura l’atenció del lector, fent que la lectura sigui una experiència enriquidora i emotiva.

Comprar el llibre «Les nostres mares» us permetrà submergir-vos en una història inspiradora i poderosa sobre la força de les dones, la superació personal i la lluita per la llibertat i els somnis. Aquesta novel·la us farà reflexionar, emocionar i adonar-vos de la importància de valorar i reconèixer les dones que han jugat un paper fonamental a les nostres vides.

Altres formats

Les nostres mares, Premi Sant Jordi 2022. La celebració literària d’una generació de dones que són un referent vital.

Descobreix les històries ocultes i inspiradores de deu dones extraordinàries en «Les nostres mares«, una novel·la que celebra la força i la determinació femenina.

KINDLEUNLIMITED 30 DIAS GRATIS
Promoción Audible Amazon

A quin gènere literari pertany

«Les nostres mares» de Gemma Ruiz Palà pertany al gènere literari de la novel·la contemporània o de ficció narrativa. És una obra de ficció que explora les experiències de les protagonistes i els seus camins de superació en un context històric específic.

A través d’una trama narrativa, la novel·la aborda temes com la identitat femenina, la lluita per la llibertat i la sororitat.

Llibres de Gemma Ruiz Palà

En oferta
En oferta
Donde Wenling (Áncora & Delfín)
  • Ruiz Palà, Gemma (Autor)

Les nostres recomanacions per a la compra es realitzaran a través d’Amazon. Com a afiliat d’Amazon, obtinc ingressos per les compres realitzades a través dels enllaços que compleixin els requisits aplicables, la qual cosa ajudarà a mantenir el funcionament de librosdelmes.com.

Les nostres mares - Logo 1 web 1 1 - Les nostres mares

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

Les nostres mares - bedroom 7098342 640 - Les nostres mares

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 226

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *