El retrat de matrimoni

Un viatge apassionant cap a un món de secrets, intriga i un destí inesperat

Tens a les teves mans una porta cap a un món ple de secrets, intriga i un destí inesperat. Endinsa’t en les pàgines d’El retrat de matrimoni de Maggie O’Farrell, una novel·la que et captivarà i et transportarà a la vibrant Itàlia del segle XVI. En aquesta apassionant obra de ficció històrica, coneixeràs a Lucrezia, una jove valenta i diferent que lluitarà per trobar la seva pròpia identitat en un món marcat per les contradiccions socials i les expectatives imposades.

Amb una prosa evocadora i detalls històrics ben documentats, O’Farrell et convida a explorar les emocions profundes i les interconnexions entre vida i mort. Deixa’t seduir per aquesta apassionant història i descobreix els misteris que l’esperen a les pàgines d’El retrat de matrimoni.

En oferta
El retrat de matrimoni (SIN COLECCION)
  • O’Farrell, Maggie (Autor)

La nostra ressenya del llibre, El retrat de matrimoni

El retrat de matrimoni de Maggie O’Farrell és una novel·la captivadora que ens transporta a la vibrantd Itàlia del segle XVI. A través dels ulls de Lucrezia, la tercera filla del poderós duc de Mèdici, som transportats a un món ple de secrets, intriga i una constant lluita per la supervivència.

Lucrezia és una noia discreta i independent, que gaudeix de la seva llibertat per explorar els passadissos secrets i espiar converses clandestines. Tot i que no encaixa en el paper tradicional de duquessa, ella s’avança als seus temps i busca la seva pròpia identitat. La seva vida canvia per sempre quan la seva germana gran, promesa del duc de Ferrara, mor inesperadament, i Lucrezia es veu obligada a casar-se amb el misteriós Alfonso.

A través d’una prosa evocadora, O’Farrell explora la delicada frontera entre la vida i la mort, un tema recurrent en la seva obra. A El retrat de matrimoni, ens presenta un retrat inoblidable d’una jove dona castigada per ser diferent i que lluita per trobar el seu lloc en un món ple de contradiccions socials.

L’autora teixeix amb habilitat detalls històrics per crear una narració fascinant sobre Lucrezia, una protagonista precoç i sensible. Tot i que pensem que coneixem la seva història, O’Farrell ens sorprèn constantment amb girs inesperats i una mirada honesta als sentiments i a la determinació de Lucrezia. Amb una ràbia clara i un esperit indomable, la jove protagonista ens guia a través d’un món ricament detallat i ple d’emocions.

El retrat de matrimoni és una novel·la poderosa que ens submergeix en un context històric fascinant. Amb la seva prosa envolvent i una trama que captiva des del primer moment, Maggie O’Farrell ens ofereix una obra memorable. Aquesta és una lectura que ens recorda la força de les dones i la seva capacitat de resistència enfront de les adversitats.

Amb una ressenya del The Washington Post elogiant l’obra com una narració que va un pas per davant i amb una ràbia clara i honesta, és evident que El retrat de matrimoni captiva i commou el lector amb la seva història intensa i els seus personatges vívids. Aquest llibre és una excel·lent elecció per als amants de la història, les emocions i les protagonistes femenines fortes.

El retrat de matrimoni

Per què comprar el llibre?

Comprar El retrat de matrimoni de Maggie O’Farrell és una decisió que obsequiarà els lectors amb una experiència literària profunda i commovedora. A través d’una prosa elegant i evocadora, aquesta novel·la ens transporta a la vibrant Itàlia del segle XVI i ens submergeix en la vida de Lucrezia, una jove dona diferent i valenta que lluita per la seva identitat i supervivència en un món ple de contradiccions.

La trama de l’obra captiva des del primer moment, amb girs inesperats i una narració que manté l’interès fins a l’última pàgina. Els detalls històrics teixits amb habilitat proporcionen un fons ric i realista, creant una atmosfera autèntica que envolta els lectors i els transporta a una època passada plena d’intriga i misteri.

Una de les forces principals d’aquest llibre és la caracterització excepcionalment forta i realista dels personatges. Lucrezia és una protagonista inoblidable, una dona jove i precoç que lluita contra les expectatives socials i busca la seva pròpia identitat. Acompanyar-la en el seu viatge és una experiència intensa i emocionant, que ens permet connectar amb les seves alegries, pors i anhels més profunds.

Maggie O’Farrell és una mestra en explorar temes universals com la vida, la mort, la identitat i el poder de la determinació. El retrat de matrimoni és una obra que ens confronta amb les contradiccions de la societat i ens fa reflexionar sobre el paper de les dones en diferents èpoques i cultures. És una lectura que ens commou, ens fa qüestionar les normes establertes i ens recorda la força i la resiliència de les dones al llarg de la història.

A més, la novel·la és elogiada per la crítica, amb comentaris entusiastes que destaquen la capacitat de l’autora per teixir una trama sorprenent i oferir personatges vívids i autèntics. Aquest reconeixement és un testimoni de la qualitat literària de l’obra i una garantia que els lectors estaran immersos en una experiència de lectura excepcional.

En resum, comprar El retrat de matrimoni és adquirir un viatge fascinant a través de l’història, ple d’emocions, intriga i una narració brillant. És una oportunitat per conèixer una protagonista inoblidable i explorar temes profunds que ressonen amb el lector. Aquest llibre és un veritable tresor literari que no decebrà els amants de la ficció històrica i les narratives poderoses.

Altres formats

Deixa’t seduir per la profunda i commovedora història de Lucrezia, una protagonista que lluita contra les convencions en El retrat de matrimoni.

Una intriga apassionant entre les pàgines d’El retrat de matrimoni que et mantindrà atrapat fins a l’última paraula.

KINDLEUNLIMITED 30 DIAS GRATIS
Promoción Audible Amazon

A quin gènere literari pertany

El retrat de matrimoni de Maggie O’Farrell pertany al gènere literari de la ficció històrica. Aquest gènere combina elements de la història real amb la imaginació de l’autor per crear una narrativa ambientada en períodes històrics passats. A través de la novel·la, O’Farrell ens trasllada a la Itàlia del segle XVI i ens ofereix una visió detallada i envolvent de la vida en aquesta època.

Amb una extensa recerca històrica i una prosa evocadora, l’autora recrea amb precisió els esdeveniments, els costums i els personatges d’aquella època, donant vida a la trama i transportant els lectors a un món ric i vibrant. A més de la ficció històrica, l’obra també conté elements de drama, intriga i exploració psicològica, contribuint a la seva complexitat i profunditat.

Conclusions

En conclusió, El retrat de matrimoni de Maggie O’Farrell és una obra de ficció històrica que captiva els lectors amb la seva trama envolvent i els seus personatges vívids. Amb una prosa elegant i detalls històrics ben recercats, l’autora ens transporta a la vibranta Itàlia del segle XVI i ens ofereix una perspectiva única de la vida en aquella època.

Volem convidar-vos a compartir les vostres opinions i experiències amb aquest llibre. Si heu tingut l’oportunitat de llegir El retrat de matrimoni, ens agradaria saber què en penseu. Què us ha semblat la trama, els personatges i l’estil d’escriptura? Us ha commogut o sorprès de alguna manera? Compartiu les vostres impressions i deixeu els vostres comentaris a continuació.

Si encara no heu tingut l’oportunitat de llegir aquesta obra, us convidem a fer-ho. Descobriu l’apassionant història de Lucrezia i deixeu-vos captivar per la força i la determinació d’aquesta jove protagonista.

Així que, si heu llegit El retrat de matrimoni o teniu alguna opinió sobre aquest article, no dubteu a compartir-ho amb nosaltres. Estem entusiasmats per escoltar les vostres veus i crear un espai de diàleg i intercanvi sobre aquesta fascinant obra literària.

Llibres de Maggie O’Farrell

En oferta
Hamnet (SIN COLECCION)
  • O’Farrell, Maggie (Autor)
En oferta
La Trena (Salamandra Català)
  • Colombani, Laetitia (Autor)
En oferta
Oh, Caledònia: 120 (Univers)
  • Barker, Elspeth (Autor)

Nuestras recomendaciones para comprar serán en Amazon. En calidad de Afiliado de Amazon, obtengo ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables, la que ayudará que librosdelmes.com siga adelante.

El retrat de matrimoni - Logo 1 web 1 1 - El retrat de matrimoni

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

El retrat de matrimoni - bedroom 7098342 640 - El retrat de matrimoni

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 229

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *