De la sabana a Mart

Resum del llibre, De la sabana a Mart

«De la sabana a Mart» de Xavier Sala i Martín és una fascinant exploració de com el cervell humà, la intel·ligència i les idees han transformat el món i han permès a la humanitat assolir nivells de prosperitat i èxit sense precedents.

L’autor comença relatant com els primers exemplars de la nostra espècie competien amb els lleons per sobreviure a la sabana africana, caçant zebres i gaseles. Malgrat els lleons continuar caçant les mateixes preses amb els mateixos mètodes en els mateixos llocs, els éssers humans han aconseguit colonitzar tots els racons del planeta i prosperar de manera extraordinària.

La clau d’aquest èxit és el cervell humà, una massa gelatinosa que ens confereix una intel·ligència natural. Amb aquesta intel·ligència generem tres tipus d’idees: les científiques, les tecnològiques i les socials.

Les idees científiques ens permeten entendre el funcionament de l’univers i han estat fonamentals per al progrés de la humanitat. Mitjançant la ciència hem aconseguit avanços en àmbits com la medicina, l’astronomia i la física, entre altres.

Les idees tecnològiques han posat a l’abast dels mortals capacitats i habilitats que abans només eren atribuïdes als déus. Des de volar com Mercuri fins a comunicar-se a distància com Odin, les tecnologies han transformant radicalment les nostres vides i han creat noves oportunitats i comoditats.

Les idees socials són les que ens permeten organitzar i coordinar economies de milers de milions de persones. Mitjançant la col·laboració i el treball en equip, els éssers humans han creat societats complexes en les quals tots contribuïm amb petites feines per aconseguir resultats sorprenents. Aquesta capacitat per treballar en equip és un dels trets distintius que ens ha permès sobreviure i prosperar com a espècie.

En oferta

Per què comprar el llibre?

Puc donar-te algunes raons per les quals podries considerar la compra del llibre «De la sabana a Mart» de Xavier Sala i Martín:

  1. Exploració d’idees transformadores: Aquest llibre t’ofereix una visió apassionant i profunda de les idees científiques, tecnològiques i socials que han transformat el món. Si estàs interessat en comprendre com aquestes idees han conduït a nivells de prosperitat i èxit sense precedents, aquesta obra et proporcionarà una perspectiva única.
  2. Història de la humanitat: «De la sabana a Mart» ens convida a recórrer la història de la humanitat des dels primers passos dels nostres ancestres fins a les seves conquestes actuals. A través d’aquest viatge, podràs obtenir una comprensió més profunda de com hem arribat fins aquí i de les forces que han mogut el progrés humà.
  3. Reflexions sobre el cervell i la intel·ligència: Si estàs interessat en conèixer com funciona el cervell humà i explorar el concepte de la intel·ligència, aquest llibre t’ofereix una anàlisi enriquidora. L’autor examina la importància del cervell com a font de la nostra intel·ligència i explora les seves implicacions en el desenvolupament de les idees i la transformació del món.
  4. Lectura accessible i apassionant: Xavier Sala i Martín és conegut per la seva habilitat per comunicar temes complexos de manera clara i amena. Aquest llibre no és una excepció, i és apte per a tot tipus de lectors interessats en la història de la humanitat, la ciència, la tecnologia i les qüestions socials.
  5. Inspiració per al futur: A través de la seva exploració de les idees transformadores, aquest llibre pot inspirar-te a considerar el teu propi paper en la creació d’un futur millor. Et convidarà a reflexionar sobre com les teves pròpies idees i accions poden contribuir a un món més pròsper i enriquidor.

«De la sabana a Mart» és una obra que t’ofereix una perspectiva fascinant de la història humana a través de les idees científiques, tecnològiques i socials que han impulsat el progrés de la humanitat.

Si estàs interessat en aquests temes i busques una lectura estimulant i inspiradora, aquest llibre podria ser una excel·lent opció per a tu.

Altres formats

Com funciona el cervell? Què és la intel·ligència? Quines són les idees que han transformat el món? De la sabana a Mart: Una història apassionant de la humanitat a través de les idees científiques, tecnològiques i socials que ens han permès assolir nivells de prosperitat colossals.

«De la sabana a Mart» ens ofereix un apassionant recorregut per les idees científiques, tecnològiques i socials que han marcat la història de la humanitat.

KINDLEUNLIMITED 30 DIAS GRATIS
Promoción Audible Amazon

A quin gènere literari pertany

«De la sabana a Mart» de Xavier Sala i Martín és un llibre que es pot classificar dins del gènere de divulgació científica i social. L’autor utilitza una narrativa amena i accessible per explorar temes com el cervell humà, la intel·ligència, les idees científiques i tecnològiques, i el desenvolupament de la humanitat al llarg de la història.

Aquest llibre combina elements de divulgació científica amb reflexions socials i històriques, oferint una perspectiva interdisciplinària sobre com les idees han influït en la nostra evolució i aconseguiments com a espècie.

Llibres de Xavier Sala i Martín

En oferta
En oferta
Economia en colors (Divulgació)
  • Sala i Martín, Xavier (Autor)
En oferta
En oferta
En oferta

Les nostres recomanacions per a la compra es realitzaran a través d’Amazon. Com a afiliat d’Amazon, obtinc ingressos per les compres realitzades a través dels enllaços que compleixin els requisits aplicables, la qual cosa ajudarà a mantenir el funcionament de librosdelmes.com.

De la sabana a Mart - Logo 1 web 1 1 - De la sabana a Mart

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

De la sabana a Mart - bedroom 7098342 640 - De la sabana a Mart

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 229

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *