Boulder 

Resum del llibre, Boulder

«Boulder» és una novel·la escrita per Eva Baltasar que segueix la vida de la protagonista, una dona que és irresistiblement atreta per la solitud. La seva feina com a cuinera en un vaixell és la situació ideal per a ella, ja que li ofereix una cabina a l’oceà i moltes hores per enfrontar-se al buit, a més de tenir l’oportunitat de conèixer dones en els ports que visita. No obstant això, la seva vida canvia quan una d’aquestes dones la rete i la porta a viure a les quatre parets d’una casa, embarcant-la en un procés de gestació assistida.

La maternitat es presenta com un dilema per a la protagonista, ja que sorgeixen preguntes sobre el que significarà aquesta experiència per a la seva relació amb l’amant que va conèixer en un bar. A més, ella mateixa es qüestiona com s’adaptarà a la vida confinada dins d’una gàbia, ja que la seva tendència a buscar la solitud és una part fonamental de la seva identitat.

Després de dos anys des de l’obra anterior de Baltasar, «Permagel«, i un viatge a través de diverses llengües, la novel·la «Boulder» presenta una heroïna única, camuflada amb un nom geològic que fa referència a les roques solitàries. La protagonista és un personatge intractable, però al mateix temps fascinant, que ens convida a explorar les seves emocions i experiències a mesura que navega per les complexitats de la maternitat i l’amor enfront de la seva atracció per la solitud.

Descobreix les roques solitàries de l’ànima en ‘Boulder’, una novel·la envolvent que et transportarà a les profunditats de la maternitat, l’amor i la solitud.

Endinsa’t en les emocions més profundes d’una dona fascinant que navega entre la solitud i la maternitat en ‘Boulder‘, una novel·la que et captivarà des del primer moment.

Per què comprar el llibre?

Hi ha diverses raons per les quals podríeu considerar comprar el llibre «Boulder» de Eva Baltasar:

  1. Protagonista fascinant: La protagonista de la novel·la és un personatge complex i fascinant. La seva atracció per la solitud i la seva lluita amb la maternitat i l’amor crea una dinàmica intrigant que captiva l’atenció del lector.
  2. Estil d’escriptura únic: Eva Baltasar és coneguda per la seva prosa original i potent. La seva escriptura captiva els lectors amb la seva forma d’expressió única, que crea imatges vívides i emocions profundes.
  3. Temes rellevants: El llibre aborda temes rellevants i universals com la solitud, la maternitat, l’amor i la identitat. A través de la història de la protagonista, s’explora la complexitat de les relacions humanes i es plantegen preguntes profundes sobre com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres.
  4. Continuació de l’obra anterior: Si heu llegit i gaudit de «Permagel«, l’obra anterior de Baltasar, «Boulder» representa una continuació de la seva narrativa. Si us va agradar el seu estil i els temes que va abordar, aquest llibre us permetrà continuar explorant el seu món literari.
  5. Reconeixement i premis: «Boulder» ha rebut crítiques positives i ha estat reconegut amb diversos premis literaris. Si sou un lector que valora les obres de qualitat i el reconeixement literari, aquest llibre podria ser una elecció interessant.

Comprar el llibre «Boulder» us permetrà submergir-vos en una narrativa fascinant, explorar temes rellevants i gaudir de l’estil únic d’escriptura de Eva Baltasar. És una oportunitat per embarcar-se en un viatge literari profund i enriquidor.

Altres formats

Descobreix les roques solitàries de l’ànima en ‘Boulder’, una novel·la envolvent que et transportarà a les profunditats de la maternitat, l’amor i la solitud.

Endinsa’t en les emocions més profundes d’una dona fascinant que navega entre la solitud i la maternitat en ‘Boulder‘, una novel·la que et captivarà des del primer moment.

En oferta
Boulder
  • Eva Baltasar (Autor) – Aina Clotet (Narrador)
KINDLEUNLIMITED 30 DIAS GRATIS
Promoción Audible Amazon

A quin gènere literari pertany

«Boulder» de Eva Baltasar pertany al gènere literari contemporani i pot ser classificat com una novel·la de ficció literària. La seva narrativa se centra en la vida i les experiències de la protagonista, explorant temes relacionats amb la identitat, la maternitat, l’amor i la solitud.

El llibre no es limita a un gènere específic, sinó que incorpora elements de la introspecció psicològica i la reflexió personal. És una obra que posa èmfasi en la profunditat dels personatges i les seves interaccions amb el món que els envolta, més que en una trama convencional.

Llibres d’Eva Baltasar

En oferta
En oferta
Mamut (Catalan Edition)
  • Baltasar, Eva (Autor)

Les nostres recomanacions per a la compra es realitzaran a través d’Amazon. Com a afiliat d’Amazon, obtinc ingressos per les compres realitzades a través dels enllaços que compleixin els requisits aplicables, la qual cosa ajudarà a mantenir el funcionament de librosdelmes.com.

Boulder  - Logo 1 web 1 1 - Boulder

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

Boulder  - bedroom 7098342 640 - Boulder

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 226

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *