32 de març

Resum del llibre, 32 de març

«32 de març» és una novel·la de Xavier Bosch Sancho que ens introdueix en un món de secrets i enigmes, on la veritat es converteix en un perill imminent. La protagonista, Barbara, decideix instal·lar-se a París com a refugi, buscant deixar enrere una experiència traumàtica que l’ha afectat profundament. La seva àvia, Margaux, li ofereix un lloc per viure i amb ella, la Barbara manté un lligam molt especial.

Tot comença un matí de l’any 2008, durant la gran nevada, quan la Barbara es desperta per descobrir un jove desconegut dormint al seu sofà vermell. Aquest jove és un fotògraf enigmàtic que mai retrata persones, i el seu camí s’uneix al de la Barbara en una recerca inesperada. Junts, es veuen immersos en la descoberta dels secrets de la Margaux, coneguda com a «mamie Margaux», una dona que va viure l’ocupació alemanya i que guarda històries ocultes i desconegudes.

En aquesta batalla entre l’horror i la bellesa, es desvela el poder de la propaganda com a arma de seducció massiva, amb els seus efectes en la societat i en les relacions humanes. La música també té un paper rellevant com a instrument de salvació en aquesta trama, aportant un element d’esperança i superació.

En oferta
32 de març (Narrativa)
  • BOSCH SANCHO, XAVIER (Autor)

Per què comprar el llibre?

«32 de març» és un llibre que val la pena adquirir per diversos motius. En primer lloc, la narrativa de Xavier Bosch Sancho és captivadora i envolvent, transportant el lector a un món ric en detalls i emocions. Amb la seva habilitat per crear atmosferes evocadores i personatges vívids, l’autor captiva l’atenció del lector des de la primera pàgina fins a l’última.

A més, la trama intriga i sorprèn. El llibre està ple de secrets i enigmes que mantenen el lector enganxat i desitjant descobrir la veritat amagada. La barreja d’elements com l’ocupació alemanya, la propaganda i el poder de la música afegeixen capes de complexitat i profunditat a la història, fent-la encara més fascinant.

El tema central de la novel·la, la batalla entre l’horror i la bellesa, és profundament rellevant. Xavier Bosch Sancho exposa amb habilitat com la propaganda pot ser utilitzada com a arma de seducció massiva, manipulant les mentides i la informació per influir en les masses. A través dels personatges i les seves experiències, l’autor ens convida a reflexionar sobre els límits de la veritat i la importància de la nostra pròpia crítica i discerniment.

A més de tot això, «32 de març» ofereix una dosi potent d’emocions i una exploració profunda del poder de l’amor i de la seva capacitat de redempció. Els personatges es troben amb les seves pròpies febleses i inseguretats, però també descobreixen la força transformadora de les relacions humanes i de la comprensió mútua.

Comprar «32 de març» és una decisió que recompensarà els lectors amb una experiència literària única. Amb una trama envolvent, personatges inoblidables i temes profunds, aquest llibre ens ofereix un viatge fascinant a través dels secrets del passat, recordant-nos que la veritat pot ser perillosa i que l’amor té el poder de canviar el curs de les nostres vides.

Altres formats

«32 de març» ens trasllada a un món ple de misteris i emocions, on els personatges s’enfronten als secrets del passat, i on l’amor demostra ser una força formidable i redemptora.

Amb la seva prosa envolvent i la trama intrigant, Xavier Bosch Sancho ens transporta a un viatge emocionant a través de les ombres d’ahir que continuen amenaçant el present.

32 de març (Catalan Edition)
  • BOSCH SANCHO, XAVIER (Autor)
32 de març
  • Xavier Bosch (Autor) – Nuria Samsó (Narrador)
KINDLEUNLIMITED 30 DIAS GRATIS
Promoción Audible Amazon

A quin gènere literari pertany

«32 de març» de Xavier Bosch Sancho pertany al gènere de la narrativa contemporània en català. Aquesta obra és una novel·la escrita en la llengua catalana i s’inscriu dins del context actual de la literatura catalana contemporània.

Amb un estil narratiu modern i una temàtica actual, l’autor aborda qüestions rellevants de la societat i ofereix una perspectiva contemporània sobre els personatges i les seves experiències. És una mostra de la vibrància i diversitat de la narrativa en català en l’actualitat.

Llibres de Xavier Bosch Sancho

En oferta
32 de març (Narrativa)
  • BOSCH SANCHO, XAVIER (Autor)
32 de marzo
  • BOSCH SANCHO, XAVIER (Autor)

Les nostres recomanacions per a la compra es realitzaran a través d’Amazon. Com a afiliat d’Amazon, obtinc ingressos per les compres realitzades a través dels enllaços que compleixin els requisits aplicables, la qual cosa ajudarà a mantenir el funcionament de librosdelmes.com.

32 de març - Logo 1 web 1 1 - 32 de març

¡No te pierdas nuestros consejos!

¡No hacemos spam! Lee nuestra política de privacidad para obtener más información.

32 de març - bedroom 7098342 640 - 32 de març

¿QUIERES MÁS?

¡Suscríbete a nuestro boletín y no te pierdas ninguna de las últimas novedades!

Mantenemos sus datos privados y compartimos sus datos solo con terceros que hacen posible este servicio. Lea nuestra Política de privacidad

Comparte
Sergi C.
Sergi C.

Bienvenido a mi rincón digital. Nacido en 1983, soy un apasionado de la lectura y el fútbol, llevando con orgullo los colores del Barça en el corazón. En el ámbito profesional, me formo en el fascinante mundo del IT y estoy dando mis primeros pasos en el universo SEO. Aquí, fusiono mi experiencia, pasiones y conocimientos para brindarte lo mejor de mí. ¡Acompáñame en este viaje digital!

Artículos: 229

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *